Transportfirma‘s moeten op elk moment ten volle kunnen rekenen op hun vrachtwagenpark. Stilstand betekent namelijk onmiddellijk productiviteitsverlies, met een verminderde rendabiliteit als resultaat.

Als ervaren en bevoorrechte partner van de transportsector beseft Renault Truck Service Londerzeel dat beter dan wie ook. Daarom kunnen klanten zeven dagen per week de klok rond rekenen op een uitgesproken professionele service. Zowel vrachtwagens als opleggers worden er door vakkundige medewerkers onderhouden en hersteld.

De zin voor dienstverlening loopt als een rode draad doorheen de volledige organisatie. Het magazijn van Renault Truck Service Londerzeel heeft steeds ruim tienduizend wisselstukken in voorraad. Bestellingen die voor 5 uur ’s avonds worden doorgestuurd, kunnen ’s anderendaags vanaf 7 uur in ’s ochtends worden afgehaald.

Met zijn moderne en volledig ingerichte werkplaats center kan Renault Truck Service Londerzeel instaan voor transformaties van chassis. Er bevindt zich een identieke rem testbank als in de officiële controlecentra, onaangename verrassingen bij de schouwing zijn dan ook vrijwel uitgesloten.

Ten slotte kunnen truckers terecht bij Renault Truck Service Londerzeel voor het ijken van tachografen en begrenzers van alle merken.